WIJ ZIJN VANWONEN

Na een intensieve periode van voorbereidingen zijn we erg blij te mogen delen dat Noord en Oost Nederland een nieuwe, robuuste en onafhankelijke projectontwikkelaar rijker is. Onze naam is de nieuwe stijl VanWonen.

Ontwikkelaars Noord en Oost Nederland

VanWonen komt voort uit vastgoedontwikkelaar AM en wordt een van de grootste ontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. We zien er naar uit om echt een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en versterking van de regio. Zowel economisch, maatschappelijk als op het gebied van duurzaamheid.

Verandert er iets nu we een nieuwe naam hebben? Niet voor de manier waarop we samenwerken. Ook het team van mensen dat erachter staat blijft hetzelfde.

Centrale aanpak

Onze aanpak verandert wel. We benaderen het proces dat wordt afgelegd bij gebieds- en vastgoedontwikkeling en het kopen en bouwen van een woning als een reis. Een reis die soepel verloopt, waar iedereen blij van wordt, die inspireert en ontzorgt. Door die benadering zorgen we er voor dat onze klanten centraal staan in alles dat we doen.

De meesten van ons zijn geboren en getogen in Noord en Oost Nederland. Voor ons voelt starten met VanWonen dan ook als thuiskomen.

De afgelopen maanden hebben we met heel veel plezier gewerkt aan onze nieuwe uitstraling en eigen aanpak. Op VanWonen.com kunt u daar meer over zien en lezen.

We zien met veel energie uit naar de toekomst.

Deel deze pagina: