Informatie inloopavond

Bijzonder wonen in Drachten: de Drachtstervaart is voor iedereen die ruim wil wonen in een groene, ruim opgezette en waterrijke omgeving.
Wilt u aan het water wonen? In het deelproject In de Luwte I heeft u uw eigen aanlegplaats en aangezien de Drachtstervaart een open vaarverbinding met het Friese merengebied heeft, kunt u, met staande mast, vanuit huis zo de Friese meren op.

Informatieavond
De architect heeft het stedenbouwkundig ontwerp in voorbereiding. Wij willen graag de architectuur referenties en de concept verkaveling aan u presenteren op onze inloopavond op woensdag 25 april a.s. in De Graancirkel aan het Raadhuisplein 3 in het centrum van Drachten. U bent welkom van 19.00 tot 20.00 uur.

Op deze avond zullen wij samen met architectenbureau AGNova uw vragen over het plan beantwoorden en uw wensen bespreken.
Tevens hebben wij die avond nog meer vragen aan u zoals welke opties u interessant vindt, hoe belangrijk u bijvoorbeeld duurzaamheid en afwerking vindt.
Op basis van de uitkomsten van deze avond, zullen we met de architect het ontwerp verder ontwikkelen tot een voorlopig ontwerp.

In de Luwte I
In de Luwte I wordt verdeeld over 2 eilanden, bestaand uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Alle vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen en bijna alle rijwoningen liggen aan het water. We hebben ook prachtige specials en kavels voor u!
Met optimale ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort creëren wij hier samen met u echt uw thuis.

Deel deze pagina: