Start verkoop 2e fase

De verkoop van de eerste fase van In de Luwte I is snel gegaan. Op 18 november start daarom de online inschrijving voor de tweede fase. Op dat moment gaan 16 twee-onder-een kap woningen, 2 vrijstaande woningen en 2 vrijstaande ‘specials’ in verkoop. Alle deze woningen liggen aan het water en worden zeer duurzaam uitgevoerd. Unieke woningen op een unieke plek in Drachten!

Vanaf nu inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur!
Dit kan door de klikken op de knop belangstelling. Na registratie kunt u in MijnVanWonen  via de button ‘online inschrijven’ uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier.
Hoe werkt online inschrijven en spelregels

Inschrijven kan tot maandag 23 november om 23.59 uur.
Na sluiting van de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem. Bij meerdere kandidaten voor hetzelfde bouwnummer zal er een loting plaatsvinden, waarbij deelnemers aan eerdere pre-sales en klantenpanels een (beperkte) voorkeurspositie hebben. Uiterlijk 24 november informeren wij u over de toewijzing van de woningen.

Indien u de woning of kavel van uw keuze wordt toegewezen, volgt een persoonlijk gesprek, waarin de woning en de mogelijkheden worden doorgesproken. Na dit gesprek neemt u de definitieve beslissing voor de aankoop van de woning.

Deel deze pagina: