Goed nieuws: vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de woning van uw dromen in Drachtstervaart fase 3A en 3B!

Goed nieuws: vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de woning van uw dromen in Drachtstervaart fase 3A en 3B!

De woningen
In fase 3A en 3B worden de bouwnummers 101 t/m 121 aangeboden: 1 tussenwoning, 2 hoekwoningen, 14 twee-onder-een kapwoningen en 4 vrijstaande woningen (waarvan 1 special). Klik HIER voor alle woningtypes en bouwnummers. Alle beschikbare verkoopdocumentatie vindt u HIER.

Start inschrijving
Vanaf nu inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur! Dit kan door op de website te gaan naar belangstelling. Nadat u zich heeft ingeschreven als belangstellende kunt u uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken.

Inschrijven kan tot dinsdag 23 november om 10.00 uur.
Na sluiting van de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem. Bij meerdere kandidaten voor hetzelfde bouwnummer zal er een loting plaatsvinden. Uiterlijk woensdag 24 november informeren wij u over de toewijzing van de woningen. Indien u de woning van uw keuze wordt toegewezen, volgt een persoonlijk gesprek, waarin de woning en de mogelijkheden worden doorgesproken. Na dit gesprek neemt u de definitieve beslissing voor de aankoop van de woning.

Voorlopige planning
* Online inschrijven tussen 16 november tot 23 november 10.00 uur
* Toewijzing: 23 november
* Gesprek met Dijkstra Makelaars: vanaf 23 november
* Start bouw: zomer 2022

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben over het project, dan kunt u terecht bij Dijkstra Makelaars, de verkopende makelaar. U kunt Dijkstra Makelaars telefonisch bereiken via 0512- 54 40 40 of via de mail: drachten@dijkstramakelaars.nl.

Deel deze pagina: