De verkoop van de laatste fase van nieuwbouwproject In de Luwte 1 aan de Drachtstervaart is gestart! 10 riante twee-onder-één kapwoningen, met uitzicht op de Drachtstervaart, en 17 luxe geschakelde herenhuizen. Deze woningen, ook wel met een knipoog ‘pakhuizen’ genoemd, zijn qua architectuur geïnspireerd op de pakhuizen van weleer. Vanwege het unieke uitzicht, aan zowel de voor- als de achterzijde van de woning, is gekozen voor ‘wonen op de verdieping’. Dit biedt vele indelingsmogelijkheden, allemaal met het fraaie uitzicht. Een groot aantal van deze ‘pakhuiswoningen’ heeft een tuin aan het water, met eigen ligplaats. Bekijk HIER het woningaanbod.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u in als belangstellende in het project Drachtstervaart. Na activatie van uw account kunt u in Mijn VanWonen via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Wanneer u ingeloot wordt, komt u in aanmerking voor een woning. Lees HIER meer over het inschrijfproces.

Sluit inschrijving op 12 juli om 10.00 uur, daarna toewijzen
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de bouwnummers toewijzen. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk 13 juli te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Na de toewijzing van een woning wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij Dijkstra Makelaars. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe.

Deel deze pagina: