Denk mee over uw droomwoning

Aan de Drachtstervaart

Denk mee over uw toekomstige nieuwbouw woning

We willen graag samen met de toekomstige bewoners nadenken over de ontwikkeling van de nieuwbouw woningen. Omdat het voor ons belangrijk is dat u zich thuis gaat voelen in uw toekomstige woning. Het bouwen van uw droomwoning begint namelijk niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant. Daar waar de wensen, ideeën en uw gevoel bij een fijn thuis zitten.

Fase 1

Het plan bevindt zich op dit moment in de ontwikkelfase. Dit betekent dat er door ons nu hard gewerkt wordt aan het stedenbouwkundig plan en de 1e schetsontwerpen van de woningen.

Om te zorgen dat u zich daadwerkelijk thuis kunt gaan voelen in uw toekomstige woning, hebben wij uw input nodig. Daarom hebben wij een enquête opgesteld met vragen over uw voorkeuren naar -type woning, grootte, afwerkingsniveau, prijs van de woning, woonomgeving, etcetera.
De uitkomsten van deze enquête nemen we mee in de verdere uitwerking van de ontwerpen. Op deze wijze kunnen wij optimaal rekening houden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen.

Fase 2

In de fase daarna vragen we u om mee te denken in het verdere ontwerpproces van de woningen. We vragen u dan naar uw wensen op het gebied van bijvoorbeeld de indeling van de woning, de groenvoorziening en duurzaamheid. Dit zijn enkele voorbeelden, we staan natuurlijk open voor ideeën van uw kant. Ook deze uitkomsten gaan we samen met de architect uitwerken in de ontwerpen.

Heeft u belangstelling voor een woning in In de Luwte I? Meldt u zich dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Wij horen graag wat uw woonwensen zijn en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Na het invullen van het formulier, ontvangt u op uw e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account.

Deel deze pagina: