Stijlstudio
Binnen VanWonen staat de klant centraal. We helpen je niet alleen graag met de aankoop van jouw droomhuis maar ook bij het creëren van jouw nieuwe thuis. Dit doen wij onder andere door het geven van een passend interieuradvies, door één van de interieurstylistes van Stijlstudio. Kopers van een woning in nieuwbouwproject Drachtstervaart in fase 3D bieden we een interieuradvies aan t.w.v. € 250,-. Je kan hierbij kiezen uit drie opties: een kleuradvies, een indelings-advies of een lichtplan. Hieronder lichten we de verschillende opties verder toe


Kleuradvies
Kleur in je interieur bepaalt voor een groot deel de sfeer en roept herinneringen op. Kleur kan zelfs invloed hebben op je emoties. Daarnaast kan kleur ook functioneel worden toegepast. Door op de juiste manier gebruik te maken van kleur, kan het een ruimte groter doen lijken of juist een behaaglijker gevoel geven. Tijdens ons gesprek brengen we je smaak en stijl in kaart en bekijken we de lichtinval en de ruimte-indeling. Aan de hand van kleurstalen brengen we het geheel duidelijk in beeld en ontvang je van ons een kleuradvies. 

Indelings-advies
Een goed interieur maakt een ruimte geschikt voor zijn functie, en laat deze prettig aanvoelen. Door erachter te komen wat jouw wensen zijn, leren wij je eerst graag kennen. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we de functie van de ruimte en wat je zoekt in jouw interieur. Op basis van dit gesprek gaan we aan de slag met de indeling. Je ontvangt van ons een uitgewerkte plattegrond waarmee je een duidelijk beeld krijgt hoe de ruimte optimaal benut kan worden met de voorgestelde meubels en de meubels die je graag wilt behouden. 

Advies lichtplan 
Verlichting is niet alleen functioneel maar ook sfeer bepalend. Een goed lichtplan geeft aan waar het beste licht geplaatst kan worden en hoe elk licht effectief gebruikt kan worden. We houden hierbij rekening met basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Daarnaast geven we ook advies over de armaturen en welke goed passen bij de stijl van jouw interieur. Op basis van de plattegrond en ons gesprek stellen wij een lichtplan voor je op. 

Spelregels
Kopers van een woning in nieuwbouwproject Wonen in Drachtstervaart bieden we een gratis stijladvies aan.
Natuurlijk hebben we ook een aantal spelregels bij dit aanbod, deze vind je HIER

Wij hopen dat met het VanWonen Stijlstudio interieuradvies je huis je thuis wordt.

Francis van der Schoot
Uw Verkoopmanager Drachtstervaart
06-51593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”