Waterfront Drachtstervaart & de Open Huizen Dag op 1 april a.s.!

27 maart 2023

Nieuwsbericht

Zaterdag 1 april aanstaande is het Open Huizen Dag. Een uitgelezen moment om jullie te laten meegenieten van het fraaie uitzicht van de laatste woningen in nieuwbouwproject Waterfront Drachtstervaart met een tuin aan het water.

Deze fraaie Herenhuizen liggen op een bijzondere, waterrijke plek in Drachten en er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Energie neutrale nieuwbouw aan open vaarwater en vlakbij de passantenhaven. De stoere, royale Herenhuizen hebben een tuin aan het water mét aanlegmogelijkheid voor een boot. Alle woningen hebben zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht over het water! Waterfront Drachtstervaart is gemaakt voor iedereen die nieuw, groots én energie neutraal wil wonen. Zodra de laatste woningen verkocht zijn, zal de bouw van dit deelproject worden gestart!

 

Wil je met eigen ogen de unieke ligging van de 13 Herenhuizen in Waterfront Drachtstervaart bewonderen? Je bent van harte welkom op de NVM Open Huizen dag op 1 april aanstaande. Van 11.00 en 13.00 uur ontvangen wij je graag op de bouwplaats aan het begin van de Rinze Wibbelinkstraat te Drachten.
 

Deel dit artikel: