De verkoop van fase 3C is gestart! Woningen vanaf € 315.000,- VON.

12 oktober 2023

Nieuwsbericht

De verkoop van de laatste fase van nieuwbouwproject In de Luwte 1 aan de Drachtstervaart is gestart!


13 fraaie rijwoningen, waarvan twee hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde erker. De tussenwoningen vallen in de categorie ‘betaalbaar’ en zijn daarmee zeer geschikt voor starters op de woningmarkt. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal, zijn voorzien van pv-panelen en een lucht-warmtepomp. De woningen worden verwarmd middels vloerverwarming. De woningen worden opgeleverd met een badkamer en toilet en zijn voorzien van 3 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder. De berging in de achtertuin wordt bereikt via het achterpad. De ruime tuinen liggen op het zuiden.

Daarnaast hebben we goed nieuws voor (toekomstige) botenbezitters: de gemeente reserveert een (huur) ligplaats voor de kopers van deze woningen. Kortom, in dit project bieden we comfortabele, onderhoudsarme en energiezuinige woningen aan.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur
Wanneer u interesse heeft in een woning, kunt u via de button interesse inschrijven voor het project. In uw persoonlijke account kunt u vervolgens uw woningvoorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven in het online inschrijfformulier.  

Verwachting start bouw
We verwachten in het voorjaar van 2024 te starten met de bouw. Naar verwachting worden de woningen in het voorjaar van 2025 opgeleverd. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Deel dit artikel: