Kom ook op 6 april van 11:00 - 13:00 uur

27 maart 2024

Nieuwsbericht

Zaterdag 6 april aanstaande is het Open Huizen Dag. Een uitgelezen moment om iedereen te laten meegenieten van het fraaie uitzicht van de laatste woningen in nieuwbouwproject Waterfront Drachtstervaart. Een aantal woningen heeft een tuin aan het vaarwater.


Deze fraaie Herenhuizen liggen op een bijzondere, waterrijke plek in Drachten en zijn al in aanbouw. De oplevering zal in het laatste kwartaal van dit jaar plaatsvinden. En… er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Energie neutrale nieuwbouw aan open vaarwater en vlakbij de passantenhaven. De meeste van deze stoere, royale Herenhuizen hebben een tuin aan het water mét aanlegmogelijkheid voor een boot. Waterfront Drachtstervaart is gemaakt voor iedereen die nieuw, groots én energiezuinig wil wonen.
 
Wil je met eigen ogen de unieke ligging van deze Herenhuizen in Waterfront Drachtstervaart bewonderen? Je bent van harte welkom op de NVM Open Huizen dag op 6 april aanstaande. Van 11:00 en 13:00 uur ontvangen wij je graag op de bouwplaats aan het begin van de Rinze Wibbelinkstraat te Drachten.

Van deze locatie gaat je hart sneller kloppen! We ontvangen je graag met een lekker kopje verse koffie! Wij zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Deel dit artikel: